momentum logo

Er du i form?

test din form på Momentum

Testing med Fremovercoaching

Hvem er gutta i Fremovercoaching?

Med en unik, vitenskapelig og erfaringsbasert tilnærming ønsker Fremover Coaching å etablere seg som en ledende og respektert aktør innen fysiologisk testing og treningsoppfølging for utøvere og mosjonister på alle nivåer.

Fremover Coaching ble startet vinteren 2022 av to treningsfysiologer fra Indre Fosen. Men selv om Thomas Fremo og Anders Revdal vokste opp en kort kjøretur fra hverandre, ble de først kjent da de begynte på samme mastergradsutdanning ved NTNU i Trondheim i 2012. 

Etter å ha fullført den forskningsbaserte mastergraden Exercise Physiology and Sports Sciences våren 2014, fikk begge jobb i den verdensledende forskningsgruppa Cardiac Exercise Research Group (CERG) ved NTNU.

Visste du at kondisjon målt som maksimalt oksygenopptak er den enkeltfaktoren som sier aller mest om helsa di i dag og i årene fremover? Mer enn for eksempel røykevaner, kroppsvekt, blodsukker- og kolesterolnivåer? Fremover Coaching gir deg mulighet til å måle kondisjonen din helt nøyaktig. I tillegg gir vi deg verktøyene du trenger for å forbedre den.

Våre tester gir deg full oversikt over de viktigste trenbare faktorene for å prestere godt innen løping. Dermed kan Fremover Coaching gi deg et enestående innblikk i hvordan du bør legge opp treningen fremover for å bli en bedre løper. Vi tilbyr også tilsvarende tester til samme pris på ergometersykkel og romaskin.