top of page
bilde 09.06.2022, 12 35 05.jpg

Ronja Bjørklund

  • HIIT (høy intensiv interval trening)

  • Årsenhet i Personlig Trening (AFPT)

  • Styrketrening for nybegynnere

Kontaktinfo

Dine mål, er mine mål. Ønsker du å bli sett, og få tilpasset den hjelpen du trenger, da kan jeg hjelpe deg.

918 44 154

Om Ronja

Utdanning

Ronja Bjørklund er utdannet personlig trener, kostholdsveileder og rehab trainer via AFPT. 

Erfaring

Jeg er en jente som har vært aktiv hele livet, både med dans, turn og fotball. De siste 8 årene har fokuset vært på styrketrening, noe jeg virkelig har forelsket meg i og har en brennende interesse for.

Spesialisering

Styrketrening: Da jeg selv har funnet så mye glede gjennom styrketrening er dette noe jeg ønsker at flere skal få oppleve. For meg har trening aldri handlet om utseende, men om helse. Dette er noe jeg ønsker at du som kunde skal få mer kunnskap rundt. Har du et mål om å greie å løfte en spesifikk vekt, eller lære deg teknikk i ulike øvelser, finner vi sammen den riktige veien for deg, til å oppnå dine mål.

Nybegynnere: Har du et ønske om å komme i gang med trening, men er usikker på teknikk eller er redd for å trene ute i salen? Jeg ønsker å hjelpe deg med å oppleve mestring, og at trening skal bli en trygg arena for deg. For meg er det viktig med god kommunikasjon. Alle dager er ikke like gode, og man skal huske at hode og kroppen henger sammen. Helsen settes alltid først, og sammen ønsker jeg at vi tar vare på både den fysiske og mentale helsen din.

 

Motivasjon

Noe som er viktig for meg som PT er å hjelpe andre med å oppnå treningsglede, motivasjon og mestring. Vi er alle forskjellige, så jeg
ønsker å hjelpe deg med å finne ut hva som passer deg best, for dine behov, og ditt mål.

Jeg ønsker at du skal føle deg trygg hos meg, og at vi sammen skal kunne gi deg den erfaringen og kunnskapen du trenger for at du til slutt
skal kunne stå på egne bein.

Dine mål, er mine mål. Ønsker du å bli sett, og få tilpasset den hjelpen du trenger, da kan jeg hjelpe deg. Er alltid tilgjengelig enten på tlf, e-post eller sosiale medier, så skulle dette være interessant for deg, ta kontakt så svarer jeg så fort jeg kan!

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."
bottom of page