top of page

Styrketrening for nybegynnere

Styrketrening for nybegynnere!Styrketrening er en fantastisk bra og viktig treningsform. Sammen med utholdenhetstrening danner de grunnpilarene i et sunt og langt liv. Utholdenhetstrening forlenger livet, mens styrketrening forbedrer livet!


Styrketrening er også veldig enkelt! Når du vet hva du skal gjøre...


Som nybegynner; visste du at:


· 1-2 arbeidssett per øvelse er nok for optimal fremgang?

· 3-4 styrkeøvelser per treningsøkt er nok for optimal fremgang?


Du får ca. 100 % igjen for den tiden du legger ned i treningen som nybegynner – Så høy effekt er det ingen andre som har på treningsstudioet!


Det eneste som stopper en nybegynner fra å lykkes er følgende:


1) Man vet ikke hvor man skal starte

2) Man vet ikke når man bør stoppe

En Personlig Trener (PT) hjelper deg nettopp med dette. Finne ditt nivå og velge øvelser som tetter avstanden mellom nivået ditt og målet ditt. En PT hjelper deg også med å si hva som er nok. Altså fortelle deg når treningens effekt begynner å flate ut. Det er når du gjør så lite som du trenger for å få maksimalt utbytte at treningen at trening er morsomt og motiverende.

Mange tror det å trene lenge og mye er smart, men det er det å trene smart som får deg til å trene lenge.Kurs på Momentum Trening!


Tirsdag 7. februar starter vi med et nybegynnerkurs i styrketrening på Momentum Trening. 5 ledige plasser i en liten gruppe.

Kurset vil gå over 4 måneder, og to av månedene vil foregå stedlig med tett oppfølging av PT, og de siste 2 månedene tar du med all kunnskapen fra kurset og vil bli fulgt opp online slik at du er klar til å møte sommeren med den sterkeste kroppen du har hatt på mange år!


Påmelding: jon-ivar@momentumtrening.no


Vel møtt!


Jon-Ivar Smiseth

Daglig Leder, fysioterapeut og Rehabtrener.


39 visninger0 kommentarer
bottom of page