top of page

MOMENTUM + PTMATCH

Oppdatert: for 4 døgn siden

PTmatch samarbeider med Momentum Trening for å kunne tilby personlig trening til brukerne av PTmatch. PTmatch er en tjeneste som kobler folk sammen med en personlig trener. Vi er stolte av å kunngjøre vårt nye samarbeid med Momentum Trening, et personlig treningsstudio og rehabiliteringsklinikk lokalisert på Sinsen i Oslo.


Med dette samarbeidet vil PTmatch-brukere ha tilgang til personlige treningsprogrammer og ekspertveiledning fra Momentum Trening sitt team av erfarne trenere og fysioterapeuter.


For mange kan det å starte på en treningsreise være en krevende oppgave.

Å finne riktig trener eller program som passer ens spesifikke behov kan være utfordrende, spesielt når man vurderer faktorer som budsjett, beliggenhet og tilgjengelighet.

PTmatch ble opprettet for å løse disse problemene ved å tilby en online plattform som matcher brukere med de mest kvalifiserte og kompatible trenerne i deres område. Nå, med Momentum Trening på laget, kan PTmatch-brukere i Oslo ta sine treningsmål til neste nivå.


Momentum Trening tilbyr en helhetlig tilnærming til personlig trening, ved å kombinere nyeste forskning innen treningslære, helse og fysiologi. Slik optimaliseres resultatene av hver treningsøkt.


Momentum trening sitt team av trenere og terapeuter er svært dyktige og lidenskapelige med å hjelpe individer på ulike nivå til å nå sine treningsmål, enten de er i rehabilitering etter en skade eller ønsker å ta sine idrettsprestasjoner til nye høyder.


24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page