top of page

Hvorfor velge Momentum Trening

Oppdatert: 10. mar.

Trening for de med smerter

Hva gjør smerter med oss?

Smerter gjør oss usikre og passive. Smerter er ofte med på å skape bevegelsesfrykt. Smerter kan oppleves som både fysisk og sosialt hemmende.

Visste du at PTene på Momentum Trening har spesialkompetanse på mennesker med smerter i muskel- og skjelettsystemet?


Trening lindrer smerte!

Her har du argumenter for å komme i gang med treningen selv om smertene er tilstede.

  • Trening produserer stoffer som virker smertestillende.

  • Trening av det som ikke er ubehagelig gjør at du gjenvinner troen på egen kropp. Sammen skaper vi bevegelsesoptimisme!

  • Smertegrensen henger sammen med hvor mye kroppen tåler av belastning. Blir du sterkere og mer utholdende så tåler du mer!

  • Smerter er helt normalt, de kommer og går. Det viktigste er å ha en plan og en strategi når de kommer.Hvorfor velge en trener fra Momentum Trening?

Alle våre trenere har utdanning/kursing innen smerter og rehabilitering. I tillegg samkjøres alt med vår fysioterapeut på huset, så du kan vite at du er i gode hender.

Trening for folk med smerter er ikke alltid like enkelt. Det vil gå opp og ned, men desto mer tilfredsstillende når man ser utviklingen og opplever fremgang!

Vi setter rehabiliteringen i sammenheng med deg og ditt liv – du skal ikke måtte tilpasse deg treningen, treningen skal tilpasses deg. Smerter er komplekst og sammensatt. Du skal bli sett, hørt og tatt på alvor.

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page