momentum logo

helene fagerbakke

helene fagerbakke profilbilde smiler og poserer

Kontaktinformasjon - Helene Fagerbakke

Utdanning

Helene fagerbakke er utdannet personlig trener via AFPT. Der har hun også Kostholdsveileder, og Rehab Trainer.

 

Erfaring

Trening og helse er noe jeg virkelig brenner for, men det har ikke alltid vært slik. Jeg har drevet med trening i mange år nå, men interessen for styrketrening startet først etter at jeg begynte med pole dance. Jeg ble mer opptatt av hva jeg kunne få til med kroppen enn hvordan den så ut. Jeg innså at trening ikke trengte å være så A4, men at jeg måtte finne noe som passet for akkurat meg. Det samme gjelder deg!

Det er veldig viktig for meg at trening skal være tilpasset deg som individ og at det skal være gøy og lystbetont. Da blir det mye enklere å gjennomføre og trening blir en god vane som man ser frem til i hverdagen. 

I tillegg til å jobbe som personlig trener jobber jeg også som pole dance instruktør fra nybegynner til avansert nivå. Jeg har konkurrert en del, derfor vet jeg hvordan det er å skulle prestere på et høyt nivå og hva som skal til for å komme seg dit. Jeg er også Rehab Trener og har erfaring med rehabilitering av idrettsskader og annen smerteproblematikk.

Spesialisering

– Trening med smerter/skade
– Trening ved hjelp av egen kroppsvekt
– Mobilitetstrening
– Konkurranseforberedelser
– Vektnedgang/Vektendring

Motivasjon

Jeg kan hjelpe deg som sliter med å komme i gang, eller ønsker en livsstilsendring. Mine styrker er mobilitetstrening og kroppsvektstrening gjennom idretten, i tillegg til at jeg har et ønske om at alle skal ha en smertefri hverdag, og at dette ofte kan løses gjennom trening i form av skadeforebyggende trening og opptrening etter skader. 

Ingen mål er for store eller for små! Ta kontakt for en uforpliktende prat.