top of page
foto 2022-06-21 11 22 32_edited.jpg

Sandra Johansson

  • Trening i forbindelse meg graviditet og barsel 

  • Crossfit og gymnastics

  • Styrketrening 

Kontaktinfo

Trening er for alle! Min jobb er å finne ut hva som passer deg og din hverdag best :)

+47 456 73 533

Om Sandra

Utdanning

Sandra har PT-utdanning og Rehab Trainer fra AFPT. I tillegg har hun Eleiko Strength Coach Level 1 & 2 (vektløfterkurs, kosthold og biosignature (fra Poliquin Group) Hun er også utdannet Crossfit- og gymnastic instruktør og har ekstra kompetanse på trening med Kettlebell og hoppetau.

Erfaring

Med over 10 års erfaring som personlig trener og har levert over 10 000 arbeidstimer bestående av kundetimer, gruppetimer, treningsreiser, workshops og Online Coaching kan vi trygt si at Sandra er en erfaren PT.

Spesialisering

Trening i forbindelse med graviditet og barsel

Med både faglig kunnskap og egen erfaring så skal kunden føle seg trygg på at Sandra kan tilpasse treningen riktig til deg og dine behov. Sandra har levert både barselgrupper og individuelle timer i dette segmentet. Hvert svangerskap og barseltid er ulike og Sandras kompetanse vil uten tvil kunne hjelpe deg med å tilpasse treningen.

Trening av folk med smerter

Med Rehab-Trainer-utdannelsen og erfaringen til Sandra skal du som kunde kunne føle deg trygg på at du får riktig hjelp for å komme deg tilbake fra skader eller perioder med smerter. Å trene med Sandra skal oppleves som trygt. Ved å tilpasse øvelser og intensitet kan Sandra skape gode treningsopplevelser og mestring her ved Momentum Trening.

Styrketrening

Dette er en av Sandras største interesse- og kompetanseområder! Å få kunder til å mestre øvelser teknisk for å både kunne få mer effekt ut av treningen med PT og egentrening er et sentralt mål i Sandras treningsfilosofi.

Dette gjør Sandra til en god match for både nybegynnere og viderekomne innen styrketrening. Å tilpasse treningen til deg som kunde er noe av det beste med jobben. Rett og slett bare hjelpe deg som kunde med å nå dine mål på best mulig måte!

 

Motivasjon

Et av Sandras største ønsker er å få flest mulig i gang med en mer aktiv hverdag, og la mennesker føle mestring og mindre smertepreget hverdag. Dette med mål om mer overskudd og glede!

Uansett nivå eller erfaring; trenger du en trener som tilpasser treningen din for at du skal nå dine mål tilpasset din hverdag? Da kan Sandra hjelpe deg!

 

Trening er for alle! Min jobb er å finne ut hva som passer deg og din hverdag best :)

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."
bottom of page