top of page
bilde 04.06_edited.png

Helene Fagerbakke 

  • Bevegelighetstrening 

  • Rehabilitering 

  • Kroppsvektstrening 

Kontaktinfo

Ingen mål er for store eller for små! Ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

+47 944 86 490

Om Helene 

Utdanning

Helene Fagerbakke er utdannet Personlig Trener, Kostholdsveileder og Rehab-Trainer via AFPT. Høsten 2022 tok hun kurset Avansert Øvelsesanalyse og Biomekanikk ved AFPT.  

Erfaring

Helene har hatt fordelen av å konkurrere på nasjonalt nivå i sin idrett og samtidig være instruktør og trener for mennesker som ønsker å lære av henne. Hun har erfaring med både grupper og individuell oppfølging, stedlig og som online coach.

Spesialisering

– Trening ved smerter/skade
– Trening ved hjelp av egen kroppsvekt
– Bevegelighetstrening
– Konkurranseforberedelser
– Vektnedgang/Vektendring

 

Hvordan det er å jobbe med meg

Nøkkelen til et godt samarbeid og resultat ligger i forberedelser, kartlegging og oppfølging. Jeg stiller klare krav til de jeg jobber med fordi jeg mener at en tydelig ansvarliggjøring av din del av samarbeidet er alfa omega om du skal lykkes på egen hånd! :)
 

Jeg er riktig PT for deg om du:

- Sliter med å komme i gang med trening og fysisk aktivitet. 

- Ønsker en livsstilsendring.

- Opplever at smerter setter begrensinger for deg i hverdagen din.


Min oppgave ovenfor deg er å forenkle treningen og informasjonen og gjøre reisen og prosessen gøy og interessant for deg! :)

Mine styrker er mobilitetstrening og kroppsvektstrening. Dette har jeg mye erfaring fra gjennom egne konkurranser og trening. I tillegg til at jeg har et ønske om at alle skal ha en smertefri hverdag, og at dette ofte kan løses gjennom trening i form av skadeforebyggende trening og opptrening etter skader. Jeg har opplevd smerter og skader på egen kropp og vet at det meste blir bra med riktig tilnærming og målrettet arbeid!
 

Ingen mål er for store eller for små! Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Mari

«Helene er en fantastisk instruktør som sprer masse treningsglede. Hun er motiverende og inspirerende, og gjør trening morsomt. Jeg elsker å være på timene til Helene, og føler jeg har lært enormt mye siden jeg begynte å trene med henne. Herlig energisk sjel som alltid møter deg med et smil» 
bottom of page